‌ Ортодонтия‌ 

‌Ортодонтско лечение с прозрачни и метални брекети, скоби и шини. Доказани резултати.

Протетична дентална медицина

‌ 


Протетичната дентална медицина се занимава с възстановяване на един или повече липсващи зъби в зъбната редица. Това се постига чрез изработване на корони, мостове, частични и цели протези, протезиране върху имплантати или стъклени подпори.

Естетична дентална медицина

‌ Естетичните дентални обтурации (пломби), благодарение на съвременните методи на лечение и иновативните дентални материали дават възможност всеки зъб, който е поразен от кариес или други некариозни дефекти, да бъдат възстановени и моделирани до съвършенство. Удоволствието да превърнем една обтурация (пломба) в невидима, чрез техниките на послойно нанасяне, боички и различни видове моделажи позволява да нарисуваме и превърнем лечението в изкуство.

Детска дентална медицина

‌ 

Лечение на заболявания на детските зъби. Лечение на лигавични заболявания. Предпазване от кариес чрез покриване на фисурите със силант. Обучение за поддържане на зъбната хигиена и годишна програма за детска дентална профилактика.


Парадонтология

‌ Парадонталните заболявания започват с възпаление на венците, наречено гингивит. То се характеризира със зачервени, оточни и кървящи венци. Причинява се от бактерии, намиращи се в зъбната плака и зъбния камък. Ако не се предприеме лечение в този етап бактериите и отделяните от тях токсини преминават към корена на зъба и засягат костта около него. Това води до необратими деструктивни нарушения на зъбозадръжния апарат

Хирургия

‌ 

За вашето здраве се грижи специалист орален хирург. Тук може да потърсете помощ и консултация относно различни лезии (язвички, рани, афти), абсцеси, кисти и др. образувания в устната кухина. Под локална анестезия (упойка) се екстрахират различни зъби – пародонтално компрометирани, дълбоко фрактурирани зъби, корени, ретинирани и полуретинирани мъдреци.


‌  Филъри и други козметични     процедури

‌ С възрастта подкожната мазнина в областта на лицето намалява, като вследствие на това то губи младежкото си излъчване и обем, мимическите бръчки стават все по-забележими, а кожата увисва.
Дермалните филъри елиминират бръчките по лицето, възстановяват обема и контура му. Те са добър вариант при първи следи от стареене, като могат да бъдат използвани както самостоятелно, така и в комбинация с ботокс.